Kasper Kurdahl en Sabine Grenson zorgden voor een complete restyling van Hecker Dinner Wine Bar in december 2002 and startten meteen een nieuwe trend in de stad: hoogstaande wijn en maaltijden serveren de hele dag door.

Kasper Kurdahl (vroegere chef van Scholteshof), het Deense enfant terrible van de Belgische gastronomie, bereidt in Hecker een internationale keuken die hij aangeleerd kreeg bij onder meer Ducasse, Wohlfarth, Mikuni, Don Alfonso en Ferran Adria. Aan de klassieke keuken voegt hij een moderne en uitnodigende twist toe die resulteert in een gemoedelijke sfeer en prijs.

Hecker Dinner Wine Bar werd al snel na de heropening in 2002 de place-to-be voor de internationale scene in Antwerpen. Foodies, wijnliefhebbers, modeliefhebbers en designers creëerden hier een uitzonderlijke synergie. Mensen ontmoeten elkaar hier voor een glas wijn overdag of een antipasta of Jambon Iberica (Pata Negra) voor de maaltijd.

Proef het viergangen verrassingsmenu aangepast aan uw wijnkeuze, het lunchmenu dat u toelaat te eten in 3000 seconden of het onuitgegeven Off Piste menu, een snelle race waarbij u 15 tot 25 schotels ontdekt vergezeld van een ruime diversiteit wijnen aangeleverd door SWAFFOU (Sexy Winemakers Association Fighting For Overall Understanding). De Formule 1 wijnkaart stelt u een selectie voor van de grootste wereldwijnen aan zeer gunstige tarieven.

Het restaurant is sober en modern, afgewerkt met foto’s van de bekende fotograag Tony Le Duc, gekend om zijn foto’s van overheerlijke schotels. Tijdens de zomermaanden kan u genieten op het terras omgeven door de rozemarijn die een kleine verademing biedt in de drukke Kloosterstraat. Hier serveren Gunter Landuyt en zijn team 12 tot 15 verschillende wijnen per glas van een wijnkaart gaande van 15 tot 600 euro. Hecker is lid van de internationale voedingsorganisatie AKWA.

Coming soon to a mouth near you!


Restaurants