U hebt zin in een lekker bereid stukje rood vlees? Dan dient u beslist een bezoekje te brengen aan restaurant Cambrils… De patrons Jean-claude Mattart et Fernande Welleman bouwden reeds 45 jaar ervaring op in het vak en staten gekend voor hun kwaliteitsvol en bovendien erg smaakvol rood vlees. De côte à l’os, uitgeroepen door het weekblad Knack als “beste steak”, is dan ook niet verwonderlijk één van de specialiteiten van het huis! Proef daarnaast eveneens de overheerlijke kreeftbereidingen…

In deze familiezaak wordt u steeds hartelijk onthaald en zorgt de hele familie ervoor dat u een onvergetelijk tafelmoment tegemoet gaat! De chef, Karl Nottermans is een vaste waarde in de keuken en bereidt u de lekkerste Franse en Belgische gerechten. Hij werkt steevast met verse producten, zo worden dagelijks verse vis en verschillende kreeftbereidingen aangevoerd. U kunt hier steeds terecht voor een 3-gangen lunch van de week aan 23€ of 32€ met aangepaste wijnen en koffie. Raadpleeg daarnaast ook onze andere menu’s: jachtmenu, menu Cambrils en het gastronomische menu, deze variëren regelmatig naargelang het seizoensaanbod. Ook een snelle zakenlunch is perfect mogelijk!

Wij organiseren met veel plezier al uw banketten en seminaries tot 70 personen en stellen u een privé-zaal ter beschikking waar plaats is voor 20 personen. Vanaf 1 januari kunt u eveneens steeds terecht in ons aangename rokerssalon.

Kortom, kom langs en ontdek deze (h)eerlijke keuken… U voelt zich vast meteen thuis in het rustgevende en gezellige kader. Deze zaak bevindt zich op de eerste verdieping en is voor iedereen gemakkelijk toegankelijk via de lift. Bovendien hebt u van hieruit een prachtig uitzicht op de groene zone van Brussel!
 
 
On-line reserveren is voor dit restaurant
nog niet mogelijk.

Gelieve telefonisch contact op te nemen.
Tel:
 
Restaurants